Cabane
Aanmelden nieuwsbrief

Cabane steunen? Word vriend van Cabane!

Dagelijks zetten vrijwillige medewerkers van Cabane zich in voor mensen die leven met kanker. Op onze website kunt u meer lezen over onze organisatie en over onze inzet. Cabane werkt zonder winstoogmerk en verkrijgt haar inkomsten uit eigen bijdragen van bezoekers, fondsen en giften van lokale organisaties, particulieren en bedrijven.

Cabane is een door de fiscus erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit heeft zowel voor u als voor ons voordelen. U kunt uw gift(en) geheel of gedeeltelijk aftrekken van uw belastbaar inkomen. Wij hoeven over ontvangen giften en nalatenschappen geen schenk- en erfbelasting te betalen. Ieder bedrag dat u ons schenkt of nalaat, kunnen wij volledig inzetten voor nieuwe activiteiten, nieuwe materialen en ruimere openingstijden.
Klik hier voor: de algemene gegevens van Cabane, het beleidsplan, de jaarrekening en het jaarverslag. Cabane is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30244058.

Vriend van Cabane voor particulieren

Er zijn een drietal mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan Cabane en vriend te worden:

1. Eenmalige gift
U kunt op twee manieren een eenmalige donatie doen. U kunt kiezen voor een snelle donatie via de keuzebedragen onderaan de pagina, dan wordt uw Ideal betaling verwerkt via Mollie. Deze naam vindt u later terug op uw bankafschrift. Via http://www.mollie.nl/consument/ kunt u achteraf details van uw storting terugvinden.

U kunt ook zelf een bedrag overmaken. Dat kan op rekening NL95RABO0149134487 ten name van Stichting Cabane Utrecht onder vermelding van 'gift' en uw e-mailadres. Wij sturen u dan een ontvangstbevestiging en onze nieuwsbrief. U kunt uw gift aftrekken bij de belasting, als deze aan bepaalde voorwaarden voldoet.

2. Periodieke gift voor trouwe vrienden van Cabane
U kunt ons steunen door middel van een periodieke gift van 5 jaar of langer van minimaal 25 euro. Ook kunt u een betalingsvolmacht geven voor een periodieke gift per maand, kwartaal of jaar. In het verleden was hiervoor een notariële akte nodig, maar sinds 1 januari 2014 is het ook voldoende om een formulier te downloaden van de website van de belastingdienst. 

U kunt uw periodieke gift aftrekken bij de belasting, als deze aan bepaalde voorwaarden voldoet.

3. Legaat
U kunt een door u vastgesteld bedrag na uw overlijden ten goede aan Cabane laten komen. U kunt dit vastleggen in uw testament.

Vriend van Cabane voor bedrijven

Bij donaties vanaf € 1000,- wordt u 'Vriend van Cabane' en krijgt u een vermelding in onze nieuwsbrief. Daarnaast ontvangt u elk jaar ons jaarbericht om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden. Bij donaties vanaf € 5000,- wordt u ‘Gouden Vriend van Cabane’. U krijgt dan naast een vermelding in de nieuwsbrief en ons jaarbericht, ook nog een speciale vermelding op onze website en u wordt uitgenodigd voor de Gouden-Vriendendag.

Wat betekent uw gift concreet voor ons?

€25 tot €100: aanschaffen materialen en boeken
€200 tot €500: organiseren lezingen en excursies
€500 tot €1000: serie workshops van hoge kwaliteit
€5000 en meer: extra dagen open

Eénmalige donatie - direct betalen met iDeal

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.,00 (het minimum is € 5,-)