Cabane
Aanmelden nieuwsbrief

Hersteld van kanker en nu…

30/08/2017 - Coaching bij kanker in groepsverband voor jonge vrouwen of individueel.

Maak kennis met Hersteld van kanker en nu…, een coachingsprogramma speciaal voor jonge vrouwen.

Anneke de Leeuw is een ervaringsgerichte coach met een passie voor de zo Maak kennis met Hersteld van kanker en nu…, een coachingsprogramma speciaal voor jonge vrouwen. rg. Zij heeft eerder een groepen jonge vrouwen met kanker begeleid en dat heeft haar geïnspireerd om te blijven doen. Zij biedt Hersteld van kanker en nu… aan. Anneke: “In een vorige groep die ik begeleidde, zei één van de deelneemsters dat zij deze coaching tien jaar eerder had willen doen. Dit heeft met name te maken dat thema’s zoals grenzen aangeven, hoe ga ik om met emoties, hoe verdeel ik mijn energie, wat wil ik met mijn toekomst etc., vaak dingen zijn die al langer spelen en door de ziekte meer aan het daglicht komen.”

Hersteld van kanker en nu… is bewust in groepsverband. Dit heeft als voordeel dat je lotgenoten ontmoet. Veel emoties en vragen zijn herkenbaar. De kracht ervan is het delen in een groep en leren van elkaar hoe je met bepaalde dingen omgaat. Anneke: “Ik gebruik verschillende werkvormen waarbij o.a. emoties, kwaliteiten en ook de valkuilen zichtbaar worden. Door dit te verhelderen en er mee te werken krijgt het een plek. Veiligheid bieden om jezelf te kunnen zijn is daarin een belangrijk voorwaarde.”

Hersteld van kanker en nu… wordt aangeboden op een locatie in het centrum van Utrecht. In een reeks van 6 middagen komen verschillende thema’s aan bod. Anneke: “Alle thema’s hebben een link met de balans tussen lichaam en geest. Ik werk volgens de principes van ontmoeting, contact, inzicht en handvatten. Hiermee kun je van overleven weer naar gewoon leven gaan.”

De kosten van het programma zijn € 275,= voor 6 middagen. Voorafgaand aan deelname is er een kennismakingsgesprek, ook om de verwachtingen en vragen te verhelderen. Als je mee wilt doen, hoor je van Anneke wanneer de startdatum is. Je kunt haar bereiken via info@binnenkantbuitenkant.nl of telefonisch: 06 24703457.

Individuele Coaching
Wanneer je voorkeur uitgaat naar individuele coaching, dan is dat zeker ook mogelijk. In welke fase je ook zit, of je zelf de patiënt bent of een naaste, neem gerust contact op voor een eerste kennismaking en dan kijkt Anneke samen met jou wat zij voor jou kan betekenen.

Meer informatie over Hersteld van kanker en nu… vind je op www.binnenkantbuitenkant.nl/coaching-bij-kanker


Actueel nieuws | Nieuws archief | Nieuwsbrieven archief