Cabane
Aanmelden nieuwsbrief

Schrijven voor je leven dit voorjaar in Utrecht

19/01/2018 - In de Schrijven voor je Leven-serie werkt u in 8 sessies aan teksten over wat er in uw leven is gebeurd, waar u nu staat, waar u tegenaan loopt, wat u helpt en hoe u het beste voor u zelf kunt zorgen. Maar ook over uw waarden, verlangens en keuzes.

U krijgt concrete, maar ook speelse creatieve schrijftechnieken aangeboden, die u helpen om contact te maken met uw innerlijke kracht. Zodat u nóg meer het leven kan leven wat er voor u toe doet.

Het kan heel bevrijdend zijn gedachten, gevoelens en angsten aan het papier toe te vertrouwen. Onder leiding van een professionele schrijfcoach maken deelnemers aan Schrijven voor je Leven bijvoorbeeld blogs, verhalen, boeken, dagboeken, haiku’s of gedichten.

Iedereen kan schrijven. Als er een drempel is om te schrijven, ontstaat die vaak omdat het verhaal zo groot is. De kunst is dan ook om het klein te houden. Gerichte schrijfopdrachten van de schrijfcoaches zetten je aan om je gedachten te richten op een specifiek onderwerp. Daarnaast zijn er instructies zoals doorschrijven, de pen in beweging houden. Dat helpt om het gewone denken te stoppen en een andere bewustzijnslaag aan te boren. Door te verwoorden wat diep binnenin leeft, kan de schrijver ook een gevoel van controle terugkrijgen.

Praktische informatie

Wanneer: donderdagochtend 09.30 – 12.00 uur (inclusief koffie/thee)
Data: 8 en 22 februari, 8 en 22 maart, 5, 19 en 26 april, 17 mei
Locatie: Atelier bij Het Wilde Westen, Everard Meijsterlaan 1b, 3533 CK Utrecht 
Prijs: € 115,– voor deelname aan het gehele blok van acht bijeenkomsten (twee modules van ieder vier sessies)
Begeleiding: Miranda van der Vegt


Actueel nieuws | Nieuws archief | Nieuwsbrieven archief