Cabane

Nieuwsberichten

 Rozendoorgeefactie groot succes

 Op 29 en 30 januari zijn vrijwilligers van Cabane langs het Diakonessenhuis, het Antoniusziekenhuis en het UMC in Utrecht geweest om rozen uit te delen i.v.m. Wereldkankerdag. De reacties waren hartverwarmend. 

 4 februari 2014 Wereldkankerdag

 Vanwege Wereldkankerdag heeft Cabane op 4 februari een speciaal programma, met o.a. een gesprek over kanker en keuzes maken, een lunch, open huis en de benefietvoorstelling Wakker in een boze droom

 Filmpje presentatie kookboek 17-12-2103

 Bekijk HIER het filmpje dat U in de Wijk heeft gemaakt van de presentatie van het kookboek van Cabane, i.s.m. chef-kok Leon Mazairac en dietist Herma ten Have.

 

Publiekslezing UMC 18 november 2013

 Kom ook naar de publiekslezing over de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van kanker. Klik hier voor meer informatie.

 IPSO start najaarscampagne

 IPSO, de koepelorganisatie van psycho-sociale centra voor oncologie-patiënten, is een campagne gestart om het bewustzijn onder mensen met kanker en verwijzers te vergroten. Voor meer informatie, klik hier

 

 Gulle donatie van Sixties festival

 Zaterdag 19 oktober was het Sixties festival in Nieuwegein. Een deel van de opbrengst van de avond is aan Cabane geschonken. Hier zijn wij uiteraard zeer blij mee! Jan Fraanje (l) en Marleen van de Wouw (m) namen de cheque in ontvangst.

 

 Nieuw: acupunctuur bij Cabane

 Vanaf september biedt Johan van Rooij op woensdag acupunctuur aan de bezoekers van Cabane aan. Klik HIER voor meer informatie over acupunctuur en het maken van een afspraak.

 

 Patientencongres 'Borstkanker, de laatste ontwikkelingen' 

Op 19 juni vond in het UMC Utrecht het eerste patiëntencongres voor (ex)borstkankerpatiënten plaats. 7 sprekers deelden hun kennis over de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van borstkanker. Bekijk HIER de presentaties.

 

 Nieuw: spreekuur met oncologie-verpleegkundige

 Vanaf september zal Bea van Stappershoef om de week spreekuur houden. Zij is als oncologie-verpleegkundige werkzaam bij Careyn in Utrecht en gespecialiseerd in de zorg voor mensen met kanker en bijkomende problemen. Voor meer informatie klikt u hier.

 

 Werkbezoek burgemeester Wolfsen 

Op 5 juni 2013 bezocht burgemeester Wolfsen Cabane om een indruk te krijgen van het centrum. Klik hier voor het filmpje van U in de Wijk.

 

 Cabane is beste goede doel van Utrecht

 Burgemeester Wolfsen heeft Cabane dit jaar voorgedragen aan het HCG van Turkije als het beste goede doel van Utrecht. Dit leverde ons een vaatje haring op! We zijn trots, wat dach-ie wat! Klik hier voor het hele verhaal.

 

 Film over Cabane

 Bekijk hier het promotiefilmpje van Cabane om een indruk te krijgen hoe Cabane eruit ziet en wat het centrum u te bieden heeft. 

 

 Opening Cabane 21 maart 2013

 Op 21 maart 2013 is Cabane officieel door oud-burgemeester Annie Brouwer geopend. Klik hier voor het filmpje van deze bijzondere dag.