Cabane
Aanmelden nieuwsbrief

Ondersteuning bij kanker

Ondersteuning bij kanker is een welkome aanvulling als je leven op zijn kop staat door kanker. Dat geldt voor patiënten net zo goed als voor hun naasten. Cabane biedt verschillende mogelijkheden om je te ondersteunen.

Wegwijsgesprek

Vaak merk je tijdens of na de behandeling van kanker dat je behoefte hebt aan aandacht voor jouw situatie. Je wilt anderen ontmoeten, je gevoelens verwerken en vitaliteit opbouwen. Er is veel mogelijk, speciaal aangeboden voor mensen die leven met kanker. In het Wegwijgesprek bespreek je jouw behoefte en kijken we samen naar geschikte activiteiten of organisaties die passen bij jouw persoon.

Afspraak maken?

Een Wegwijsgesprek is kosteloos. Je kunt een afspraak maken via info@centrumcabane.nl of telefonisch: 030 - 2 803 738.

Ondersteunende gesprekken

Er zijn momenten waarop je een extra steun in de rug goed kunt gebruiken. Als je een belangrijke beslissing moet nemen over de behandeling of als je jouw werk weer wilt oppakken. Hoe ga je om met bezorgde naasten of hoe ga je als naaste om met jouw zieke partner/ouder/kind?

Bij Cabane kun je in een individueel gesprek met een gids alles weer eens op een rijtje te zetten en ruimte te maken voor nieuwe stappen. Je kunt meerdere gesprekken afspreken.

Afspraak maken?

Een gidsgesprek is kosteloos. Je kunt een afspraak maken via info@centrumcabane.nl of telefonisch: 030 - 2 803 738.

Voor meer informatie: ondersteunende gesprekken

Adviesgesprek Werk en Kanker

Wil je weer aan het werk gaan, zit je in een re-integratietraject of weet je juist niet of je wel terug wil naar je baan? Een gesprek met een loopbaancoach kan helderheid geven. Bij Cabane kun je op afspraak een gesprek inplannen met één van de loopbaancoaches.

Afspraak maken?

Een adviesgesprek werk en kanker kost € 25,--. Je kunt een afspraak maken via info@centrumcabane.nl of telefonisch: 030 - 2 803 738.

Voor meer informatie: werk en kanker