Cabane

Adviesgesprek Werk en Kanker

Heb je vragen over werk en kanker? Wil je weten wat jouw rechten zijn als werknemer? Ben je werkzoekend na de behandeling van kanker en wil je meer informatie over jouw mogelijkheden? Of heb je andere vragen die te maken hebben met werk?

Adviesgesprek werk en kanker

Cabane werkt! biedt je de mogelijkheid een adviesgesprek te voeren met één van de coaches. In het gesprek zet je jouw situatie op een rijtje en bekijkt wat de eerste logische stap is. 

Weer vertrouwen krijgen

Voor iedereen die behandeld is of wordt voor kanker is het een belangrijke stap om het leven en werk weer op te pakken. Met de onzekerheid over je gezondheid komen vaak emoties van angst, verdriet en rouw los.

Hoe krijg je weer vertrouwen in alles wat ooit zo vanzelfsprekend was? Hoe kom je met jouw mogelijkheden weer terug in je werk of op de arbeidsmarkt?

Rechten en plichten als werknemer

Als werknemer vraag je misschien af hoe het zal gaan, je plek tussen je collega’s weer innemen. Ook voor jou is het belangrijk te weten wat je rechten en plichten zijn. Hoe kan je zelf meer regie nemen in je re-integratie. Hoe kan de werkgever jou goed ondersteunen daarbij?

Aanmelden en kosten

Voor een afspraak kun je mailen naar info@cabanewerkt.nl. De kosten van een individueel adviesgesprek zijn € 80 incl. BTW. 

 

Kijk voor uitgebreide informatie over het aanbod van Cabane werkt! op http://www.cabanewerkt.nl

TIP: Amandus Boelens heeft een blog waarin hij tips geeft over werken en kanker.