Cabane
Aanmelden nieuwsbrief

Over Cabane

Als je hoort dat je kanker hebt dan komt er enorm veel op je af. Angst, verdriet en onzekerheid spelen tijdens en na de behandeling vaak een grote rol. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen in je omgeving. Alles wat vanzelfsprekend was, lijkt te veranderen. Alsof niets meer wordt zoals het was.

Het is heel menselijk dat je het dan soms niet meer weet en te moe bent om iets te ondernemen, je niet begrepen voelt en bang bent om weer ziek te worden.

Cabane wil er graag zijn voor jou en de mensen om je heen. Met aandacht en tijd voor jouw verhaal.

Cabane staat voor berghut een plek waar je even op adem kunt komen en uit mag rusten als je de reis en het proces van de ziekte kanker moet gaan.

Je kunt in Cabane terecht in elke fase van je ziekteproces en zeker ook daarna. Bij Cabane kun je weer mens zijn en ben je geen patient.

Een bezoeker van Cabane vertelt:

Cabane heeft mij het gevoel gegeven dat ik er na mijn behandelperiode niet alleen voor stond. Ik ontdekte dat iedereen op zijn eigen manier omgaat met wat hij/zij meemaakt en dat mijn manier helemaal goed is. Verschillende activiteiten gaven mij inzicht in mijn belastbaarheid en acceptatie daarvan. Ook hielp het mij op tijd de juiste hulp te zoeken die ik nodig had.

 

Bij Cabane kun je terecht voor informatie, advies of gewoon een goed gesprek.

Mogelijken zijn o.a:
1) Ondersteunend gesprek met gids, aandacht en tijd voor je verhaal
2) Begeleiding rondom werk en kanker door coaches CabaneWerkt
3) Informatie over lotgenotencontact en activiteiten in Utrecht