Cabane
Aanmelden nieuwsbrief

Wat kan Cabane voor mij betekenen?

Cabane biedt ondersteuning bij kanker. De diagnose kanker zet je leven vaak op zijn kop: hoe moet het nu verder, met mijn gezin, mijn werk, mijn familie, etc. De behandeling en eventuele genezing staan lange tijd voorop. Maar hoe gaat het daarna? Je bent misschien in de war, voelt je moe, bent onzeker over je lichaam. Wat je ervaart, is normaal, maar wel lastig en belemmerend. En er is ondersteuning mogelijk. Door te praten, door met expressie te werken, door te bewegen of door ontspannende activiteiten te doen. 

Cabane weet de weg!

Er is veel aanbod voor mensen met kanker en hun naasten. Cabane helpt je op weg om hieruit een keuze te maken die bij jou past. Dit doen wij in het verwijsgesprek. Daarover lees je hier meer.

Cabane luistert

Soms staat je leven zo op zijn kop dat je zelf niet weet waar te beginnen. Wat voel je nu eigenlijk? En wat wil je als eerste aanpakken? MIsschien wil je gewoon eerst je verhaal kwijt, omdat je je omgeving niet wilt belasten. Dat kan in een gidsgesprek. Je leest er hier meer over.

Cabane is er ook voor naasten en nabestaanden

Vaak is de persoon naast de patiƫnt iemand die net zo veel zorgen heeft, maar minder aandacht krijgt in de behandeling van kanker. Bij Cabane ben je van harte welkom. Het kan helpen om jouw kant van het verhaal te vertellen aan iemand die verder niet bij de situatie betrokken is. Hier vind je meer informatie.