Cabane
Aanmelden nieuwsbrief

Bond Girls zijn er voor elkaar

Bond Girl middag op zondag 24 september van 13.30 tot 16.30 uur.

Thema: Tekenen in het groen

Ga mee naar buiten! In de Botanische Tuinen van Universiteit Utrecht strijken we een middag neer om onder leiding van Sasja van Deenen met pen en inkt fijne tekeningen te maken. Zij leert je kijken als een buitenaards wezen, zojuist geland op aarde. Welke details zie je? Wat wil jij graag vastleggen op papier? Naast werkvormen met inkt en waterverf, geeft ze ideeën hoe je handlettering kunt gebruiken om je werk te verfraaien. Kortom: een leuke en leerzame doe-middag.

Meedoen?

Meld je aan per mail naar info@centrumcabane.nl of bel naar 030 - 2803 738.

De kosten voor deze activiteit zijn € 12,50 incl entree Botanische Tuinen of € 5 als je een museumjaarkaart of een collegekaart van UU of HU hebt.

Wat kunnen de Bond Girls voor je betekenen

Als jonge vrouw met kanker kun je je soms best alleen voelen. Jonge vrouwen lopen door kanker vaak tegen problemen op die lastig met leeftijdsgenoten te bespreken zijn.
Verbonden door hun vechtlust, stoerheid en helaas ook ziekte vormen de Bond Girls een netwerk van steun voor elkaar.

Jonge vrouwen (van 18 tot en met 40 jaar) die kanker hebben of hebben gehad zijn welkom om de Bond Girls-activiteiten vrijblijvend bij te wonen. De bijeenkomsten hebben telkens een andere inhoud, van armbandjes maken en cocktails shaken tot informatieve bijeenkomsten over bijvoorbeeld seksualiteit of een (onvervulde) kinderwens.

Data, aanmelden en kosten


De Bond Girls komen 4 keer per jaar bijeen op zondagmiddag (van 13.30 uur -16.30 uur) in Utrecht. De ondersteuning vanuit Cabane is door Yvonne van Dijk en Nicolette Nijs.

Heb je ideeen over de invulling van de middag laat het ons weten.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de Bond Girls?

Stuur een mailtje naar info@centrumcabane.nl

Kosten: gemiddeld 10 euro voor een middag.